Προφιλ εταιριας

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για την μεγάλη γκάμα προιόντων που διαθέτουμε και τις συσκευασίες τους,τις εκτάσεις των καλλιεργειών μας και την σπουδαία παρουσία μασ στο χώρο των αρωματικών φυτών βοτάνων και μπαχαρικών.

Η εταιρεία μας, από το 2001 είναι η μοναδική που καλλιεργεί συλλέγει επεξεργάζεται, συσκευάζει και εμπορεύεται αρωματικά φυτά Κρήτης,όπως επίσης μπαχαρικά και μεσογειακά μείγματα μπαχαρικών εμπνευσμένα από την ελληνική γαστρονομία και καλά μελετημένα για εθιστική γεύση Ελλάδας. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η δειαρκής ανησυχία για την άριστη ποιότητα και σε συνδυασμό με την απόλυτη συνέπεια και φιλική επικοινωνία κατακτάμε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών.

Η επωνυμία των προιόντων μας,σας οδηγεί στο κόσμο της κρητικής ζωής που ανα τους αιώνες έχουν ανατραφεί γενιές με υγεία και μακροβιότητα .Εκατοντάδες βότανα και μπαχαρικά προσφέρουν την καλύτερη εναλλακτική πρόταση για ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Ολα τα προιόντα μας απευθύνονται στο χονδρεμπόριο και σε λιανική πώληση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διαθέτοντας πιστοποιητικά αξιοπιστίας και πληρώντας τις προϋποθέσεις τις Ε.Ε. σε προσιτές τιμές και σε ποσότητες ανα την επιθυμία του πελάτη.

ISO 22000:2005 ISO 22000:2005